To replicate:

1. Connect to your WPE account and pull a site down

2. Change the Local site's table prefix. I did this by:

- Export the Local database

- Ran a search/replace for the table prefix on the dumped file

- Drop Local site's "local" database, and created a new one, import the revised sql dump

- Update the Local site's wp-config.php file to use the new prefix

3. Push the site to WPE

If you are tailing the local-lightning.log -- you should see messages like:

```

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Pushing database to the remote server\n","timestamp":"2020-06-02T22:45:44.061Z"}

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Success: Exported to 'sites/demowpe/_wpeprivate/push-1591137944061.sql'.\n","timestamp":"2020-06-02T22:45:51.734Z"}

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Deleting remote database\n","timestamp":"2020-06-02T22:45:51.740Z"}

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Success: Database reset.\n","timestamp":"2020-06-02T22:46:01.661Z"}

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Dumping local database and uploading to target\n","timestamp":"2020-06-02T22:46:01.997Z"}

{"thread":"main","class":"","level":"info","message":"Replacing //demo-site.local with //demowpe.wpengine.com in database.\n","timestamp":"2020-06-02T22:46:24.403Z"}

{"thread":"main","class":"","message":"Error: The site you have requested is not installed.\nYour table prefix is 'wp_'. Found installation with table prefix: wp_xyz_.\nOr, run wp core install to create database tables.\n","level":"warn","timestamp":"2020-06-02T22:46:35.045Z"}

```

And the remote server will be broken, showing the WordPress page for setting up a new site.

I haven't come across this often since the table prefix will be the same if it was pulled down initially from WPE.

Where I do see issues is when a site is created or imported into Local and _that_ site has a different table prefix, and then trying to push this new site up to overwrite the remote WPE site.